ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Εργασίες απόψε στον αυτοκινητόδρομο παρά το ΓΣΠ και την γέφυρα κόμβου Καλαμών στην είσοδο Λευκωσίας

Ολονύκτιες εργασίες και σε κεντρικούς δρόμους στον Στρόβολο

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, μέχρι και το πρωί της αυριανής ημέρας, στον αυτοκινητόδρομο παρά το ΓΣΠ και την αερογέφυρα του κόμβου Καλαμών, στην είσοδο Λευκωσίας, καθώς και σε κεντρικούς δρόμους στον Στρόβολο, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην είσοδο Λευκωσίας, άρχισαν τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, για συντήρηση του οδοστρώματος, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον κυκλικό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, προς Λευκωσία, καθώς και στην αερογέφυρα παρά τον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Επίσης στον κόμβο της γέφυρας Καλαμών, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, αρχίζουν απόψε 28 Φεβρουαρίου, εργασίες αντικατάστασης αρμοκάλυπτρων, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 13 Μαρτίου, 2024. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα του δρόμου θα παραμένει κλειστή για την τροχαία κίνηση, η οποία θα διοχετεύεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ολονύκτιες οδικές εργασίες στον Στρόβολο θα διεξάγονται απόψε και στις λεωφόρους Αλεξανδρουπόλεως, Πύθωνος, και Καντάρας, καθώς και στη λεωφόρο Προεδρικού Μεγάρου, από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού Μεγάρου, μέχρι τη συμβολή με την οδό Αγίων Ομολογητών, για συντήρηση του οδοστρώματος. Οι εργασίες άρχισαν τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.