ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Αυξημένη τροχαία κίνηση στην περιοχή Τροόδους

Στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση. Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι, για σκοπούς οδικής ασφάλειας και ρύθμισης της κυκλοφορίας, έχουν καθοριστεί συγκεκριμένα δρομολόγια για οδηγούς λεωφορείων:

  • Από Λεμεσό: Από τον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.