ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Τρίτη 16/01/2024 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Κύπελο, μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παραχωρηθούν η νότια (κεντρική) και η βόρεια κερκίδα (θεωρεία) και στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ η ανατολική κερκίδα (πέταλο).
Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστερημένη είσοδο τους στις κερκίδες.
Η ώρα 18:00 η λεωφόρος Γιάννη Κρανιδιώτη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο του σταδίου, μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser και αντίθετα.


Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Για τους φιλάθλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο, οι φίλαθλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Αυτοί που θα έρχονται από Λεμεσό, στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να βγουν από την 2η έξοδο προς Αγία Νάπα και ακολούθως από την 1η έξοδο αριστερά προς Αραδίππου και να εισέλθουν στη λεωφ. Ελλάδος. Ακολούθως από τα φώτα τροχαίας Ελλάδος (CORSO) να στρίψουν δεξιά (λεωφ. Ελευθερίας) και να βγουν μετά από την 1η έξοδο αριστερά του κυκλικού κόμβου KLEIMA (λεωφ. Αυστραλίας). Στη συνέχεια να σταθμεύσουν με δική τους ευθύνη σε ανοικτούς χώρους νοτιοδυτικά και βόρεια του σταδίου.
Αυτοί που θα έρθουν από Λάρνακα και επαρχία Αμμοχώστου, καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη λεωφ. Σπύρου Κυπριανού μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου και στη συνέχεια να σταθμεύσουν με δική τους ευθύνη σε ανοικτούς χώρους νοτιοδυτικά και βόρεια του σταδίου.


ΑΠΟΕΛ
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Αυτοί που θα έρχονται από Λευκωσία από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς να κατευθυνθούν ευθεία (λεωφ. Ελευθερίας) μέχρι την είσοδο της Λάρνακας (εκκλησία Αγίου Γεωργίου) και από εκεί να στρίψουν αριστερά προς την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ. Στα φώτα τροχαίας να στρίψουν αριστερά προς το στάδιο Αμμόχωστος (λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη) μέχρι τα φώτα Marks & Spenser όπου εκεί θα στρίψουν δεξιά και θα σταθμεύσουν με δική τους ευθύνη σε ανοικτούς χώρους ανατολικά του σταδίου.
Αυτοί που θα έρχονται από Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να προχωρήσουν συνέχεια ευθεία μέχρι τα φώτα Marks & Spenser και ακολούθως να σταθμεύσουν με δική τους ευθύνη σε ανοικτούς χώρους ανατολικά του σταδίου.
Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να αποφύγουν τη λεωφόρο Αυστραλίας (Κυκλικός κόμβος KLEIMA αριστερά) η οποία θα χρησιμοποιείται από τους φιλάθλους της ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Κατά την αποχώρηση τους καλούνται να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο.
Τονίζεται ότι, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, αλλά τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο σε προπώληση, γι αυτό καλούνται όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο στάδιο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους οινοπνευματώδη ποτά, κουκούλες, σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετών.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στους αριθμούς 112 ή 24-804040.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.