ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παροχή βοήθειας στο κοινό

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια χθες βράδυ σε ζεύγος, για να μεταβεί το συντομότερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού γυναίκα ηλικίας 37 ετών, έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας. 

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11.50 χθες βράδυ, όταν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας βρίσκονταν περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο Τσερίου και τους πλησίασε όχημα στο οποία επέβαινε το ζεύγος μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του.  

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός του οχήματος, ανέφερε στους αστυνομικούς πως η 37χρονη σύζυγος του και συνοδηγός του οχήματος, δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε τη βοήθεια τους για να μεταφερθεί το συντομότερο στο Νοσοκομείο. 


Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Νοσοκομείο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό. Παράλληλα, τα παιδιά παρέμειναν υπό την επίβλεψη των μελών της Αστυνομίας μέχρι την άφιξη συγγενικού τους προσώπου για να τα παραλάβει. 

Ο σύζυγος της γυναίκας, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, για να φθάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στο Νοσοκομείο.