ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Φωτογραφίες υπόπτου προσώπου που αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 17 Ιουνίου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο αναζητούμενος ύποπτος περιγράφεται ως ηλικίας 43 ετών περίπου, ύψους 1.85μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, καστανόξανθος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802380 ή 22-802369 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.