ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 48χρονος που καταζητείτο για διαρρήξεις και κλοπές στην Αμμόχωστο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 48 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, τον Αύγουστο, 2021 και τον Αύγουστο, 2023. Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ο καταζητούμενος ύποπτος εντοπίστηκε στη Λάρνακα και συνελήφθη δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, σε συνεργασία και με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Διαρρήξεις και κλοπές – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα (VID)

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του 48χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 08 Σεπτεμβρίου, 2021, καθώς και στις 25 Αυγούστου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω αναζητούμενο πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.