ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΔΕΡΕΝΟΥ

Φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο προσώπων (το ένα έχει συλληφθεί στις 15/6/2023) που καταζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράλειψης παρουσίασης ενώπιον Δικαστηρίου, για σκοπούς εκδίκασης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, συγκεκριμένα 14 κιλών κοκαΐνης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους:

  1. Σάββα Σιδερένου, ημερομηνία γέννησης 10/03/1976.
  2. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η ποσότητα κοκαΐνης 14 κιλών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, της Αστυνομίας Κύπρου, της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, και του Τμήματος Τελωνείων, στις 02 Αυγούστου, 2022, στη Λεμεσό. Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.