ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σύλληψη για την υπόθεση επίθεσης και ληστείας στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, άντρα ηλικίας 27 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστείας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης, και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στη Λεμεσό.

Ο 27χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα και συγκεκριμένα ένας άντρας ηλικίας 22 ετών, και πέντε ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών. Ο 22χρονος παραμένει υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, που εκδόθηκε για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Οι πέντε ανήλικοι έχουν από χθες βράδυ αφεθεί ελεύθεροι, αφού με την ολοκλήρωση των εξετάσεων που αφορούν στους ιδίους, κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Σύλληψη 22χρονου για υπόθεση επίθεσης

Αναφορικά με υπόθεση επίθεσης και ληστείας – Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Αναφορικά με υπόθεση επίθεσης και ληστείας – Συνελήφθησαν ακόμη τρία πρόσωπα

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.