ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 47χρονης που καταζητείτο για υποθέσεις κλοπών σε Αμμόχωστο και Λάρνακα

Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 47χρονη, η οποία καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστοπροσωπίας, κλοπής και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, κατά τον Μάιο του 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 47χρονη φέρεται να επισκεπτόταν διάφορα καταστήματα στις εν λόγω επαρχίες, όπου με διάφορες ψευδείς παραστάσεις φέρεται να αποσπούσε διάφορα προϊόντα και να εξασφάλιζε πίστωση.

Στις 23 Μαΐου 2023, η Αστυνομία είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία της 47χρονης, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της. Μετά τη σύλληψή της, η συνέχιση της δημοσίευσης των στοιχείων αυτών είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.