ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις συνθήκες κρίσιμου τραυματισμού 35χρονου μοτοσικλετιστή σε τροχαίο διερευνά η Αστυνομία

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 35 ετών τραυματίστηκε κρίσιμα, σε τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο στην επαρχία Πάφου, χθες το απόγευμα, διερευνά η Αστυνομία. Ο 35χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.40 χθες το απόγευμα, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στον δρόμο Λατσιού – Πόλης Χρυσοχούς, κατευθυνόμενος προς την Πόλη Χρυσοχούς, σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, που προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο αριστερά του δρόμου και ανατράπηκε.

Με την πτώση του στον δρόμο, ο 35χρονος, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πλήρωμα ασθενοφόρου, που μετέφερε τον 35χρονο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, ο 35χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Το Τμήμα Τροχαίας Πάφου διερευνά.