ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητείται σχετικά με υπόθεση κλοπής από πρόσωπο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από πρόσωπα, η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται,  σχετικά με αδίκημα που διαπράχθηκε στις 29 Απριλίου, 2023 στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην παλιά Λευκωσία.

            Σύμφωνα με το παραπονούμενο πρόσωπο, ενώ περπατούσε γύρω στις 8 το βράδυ στην πιο πάνω οδό, δύο άγνωστα του πρόσωπα άρπαξαν το πορτοφόλι του και τράπηκαν σε φυγή.   

            Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802380 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Σημ: η φωτογραφία του αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων. T F