ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός και σύλληψη καταζητούμενου προσώπου

Εντοπίστηκε χθες, στη Λάρνακα και συνελήφθη, 34χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και κοινής επίθεσης, που διαπράχθηκε μεταξύ 9 και 10 Μαρτίου 2023, στη Λάρνακα.

Εναντίον του 34χρονου, είχε εκδοθεί την 31η Μαΐου και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 30 Μαΐου 2023, επίσης στη Λάρνακα.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 3.45μ.μ. χθες, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λάρνακας και οδηγείτο από 51χρονο. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα, για έλεγχο. Ωστόσο μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο 34χρονος εξήλθε του οχήματος και τρέχοντας προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν σε κοντινή απόσταση και να τον συλλάβουν.

Στον 51χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικό νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της διάρρηξης συνελήφθη και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 54 ετών.

Φωτογραφία του 34χρονου είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 8 Μαΐου 2023, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.