ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας διερευνά η Αστυνομία μετά από αστυνομική επιχείρηση ελέγχων στη Χλώρακα

Υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, και κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, διερευνά η Αστυνομία μετά από αστυνομική επιχείρηση ελέγχων που διενεργήθηκε σήμερα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων, στη Χλώρακα.

Η ευρείας κλίμακας επιχείρηση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της ΜΜΑΔ, σε συνεργασία και με λειτουργούς της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και των τοπικών Αρχών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν στοιχεία ότι ένοικοι τεσσάρων διαμερισμάτων του συγκροτήματος, με παράνομη παρέμβαση σε εγκατάσταση παροχής ηλεκτρισμού της ΑΗΚ, υπέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια. Οι εφτά συνολικά ένοικοι των διαμερισμάτων οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου, για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με την υπόθεση κλοπής.

Άλλο ένα πρόσωπο, που επίσης διαμένει στο ένα από τα τέσσερα διαμερίσματα, συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για την κατοχή ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 48 γραμμαρίων, που ανευρέθηκε στο διαμέρισμα του. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, καθώς και υπόθεση κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).