ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις τριών προσώπων για υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα σε Λάρνακα και Λευκωσία

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών που διαπράχθηκαν σε Λάρνακα και Λευκωσία.
Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 64χρονο, ότι στις 26/04/2023, άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο του το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο σε περιοχή της Λευκωσίας.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονης και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι δύο ύποπτοι, στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα.
Επίσης, στις 08/04/2023, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 68χρονη, ότι άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λάρνακας, δύο τσάντες που περιείχαν προσωπικά της αντικείμενα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.