ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

EUGENE ANJEH

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του EUGENE ANJEH 27 ετών, από το Καμερούν, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Πρόκειται για υπόθεση η οποία αφορά την εισαγωγή 4 κιλών και 990 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε στις 15 Απριλίου, 2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν στις 18 Απριλίου, 2023 δύο άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών. Το Δελτίο Τύπου 3 ημερομηνίας 19/4/2023 είναι σχετικό.

            Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) στο τηλέφωνο 26-806160 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Σημ: Η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων. T F