ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμπλοκή, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Γύρω στις 2.30 μ.μ. χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, έξω από υποστατικό στη Λευκωσία.

            Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 19 ετών να είναι τραυματισμένα. Ο 30χρονος φέρεται να ανάφερε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από αριθμό αλλοδαπών. Ειδοποιήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε τρία επιφανειακά θλαστικά τραύματα. Του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για παρακολούθηση.

            Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στο σημείο, μετέβη αριθμός αλλοδαπών προσώπων όπου προκλήθηκε ένταση. Στην παρουσία των μελών της Αστυνομίας, 26χρονος φέρεται να προκάλεσε ζημιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στη σκηνή και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

            Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και ενώ ο 30χρονος βρισκόταν στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, επιτέθηκε εναντίον 18χρονου ο οποίος φέρεται προηγουμένως, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, να είχε επιτεθεί εναντίον του.

            Ο 18χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ τόσο ο 30χρονος ο οποίος επίσης συνελήφθη, όσο και ο 26χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

            Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.