ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα κλοπή αυτοκινήτου που αφέθηκε με τα κλειδιά στη μίζα της μηχανής

Νέα υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, το οποίο είχε αφεθεί σταθμευμένο με τα κλειδιά στη μίζα της μηχανής, διερευνά η Αστυνομία. Την υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο, αξίας 5,000 ευρώ, κλάπηκε γύρω στις 3.50 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά πολυκατοικίας, στη Λεμεσό. Το όχημα είχε αφεθεί από τον οδηγό του στο σημείο, με τα κλειδιά στη μίζα της μηχανής.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, απευθύνει συστάσεις προς το κοινό, ιδιοκτήτες και υπεύθυνους οδηγούς οχημάτων, όπως με τη στάθμευση του οχήματός τους, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια, και να κλειδώνεται το όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μη λήψη προστατευτικών μέτρων ασφαλείας και φύλαξης των κλειδιών και του ιδίου του οχήματος, συνιστά παράβαση, ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου ως αποτέλεσμα της αμελούς φύλαξης του οχήματος, άλλο πρόσωπο παράνομα αποκτά κατοχή και παράνομα οδηγεί το όχημα.

Συμβουλές από Αστυνομία: Περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων και περιουσίας από σταθμευμένα αυτοκίνητα