ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενα πρόσωπα

To ΤΑΕ Λάρνακας, διερευνά το αδίκημα της κλοπής από χρυσοχοείο (κλοπή κοσμημάτων αξίας 3 χιλιάδων ευρώ), το οποίο διαπράχθηκε στις 27/3/2023 στην επαρχία Λάρνακας.

Φωτογραφίες δύο (2) συνολικά προσώπων, που φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, δίνονται στη δημοσιότητα, ως προς την υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών για εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.