ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας με την κυκλοφορία να διοχετεύεται προς Μονή

Κλειστός είναι από τις 4.30 το απόγευμα, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Μονής, στη Λεμεσό, για σκοπούς μετακίνησης με ρυμουλκό όχημα, νταλίκας που είχε νωρίτερα ακινητοποιηθεί σε σημείο του δρόμου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Μονή. Οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου παρά το Πεντάκωμο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 2.45 το απόγευμα, δύο νταλίκες ακινητοποιήθηκαν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού έσκασε λάστιχο τροχού τους. Για λόγους ασφαλείας είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο σημείο ακινητοποίησης των δύο φορτηγών. Η μία νταλίκα έχει μετακινηθεί από το σημείο αφού αντικαταστάθηκε το ελαστικό τροχού που είχε σκάσει. Η δεύτερη νταλίκα παραλαμβάνεται αυτή την ώρα από συνεργείο ρυμουλκού οχήματος, αφού η βλάβη στον τροχό της δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επί τόπου. Για την ασφαλή εκφόρτωση της νταλίκας στο ρυμουλκό όχημα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των εξόδων Μονής και Πεντακώμου έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.