ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελικός κυπέλου πετόσφαιρας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Παρασκευή 31.03.2023 και ώρα 20:30, στο στάδιο ΚΙΤΙΟΝ στη Λάρνακα, για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλου πετόσφαιρας μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια, σεβασμό προς το άθλημα, την ίδια του την ομάδα και τους αντιπάλους.
Στους οπαδούς της γηπεδούχου (μετά από κλήρωση) ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα παραχωρηθούν η δυτική και βόρεια κερκίδα και στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η ανατολική (κεντρική) κερκίδα. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:00.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Τονίζεται στους οπαδούς και των δύο ομάδων ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο και τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνον σε προπώληση. Τυχόν καθυστερημένη άφιξη τους θα συνεπάγεται και δική τους ταλαιπωρία.
Ανακοινώνεται ότι:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό, κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται όπως από τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού βγουν από την 3η έξοδο και να κατευθυνθούν προς τη Λάρνακα μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο K-CINEPLEX. Από εκεί να βγουν αριστερά από την 1η έξοδο και να κατευθυνθούν προς τον Κυκλικό Κόμβο Βεργίνας. Στη συνέχεια να βγουν από την 2η έξοδο και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους δυτικά του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ και ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λάρνακα προτρέπονται όπως μεταβούν στο στάδιο είτε από τον Κυκλικό κόμβο του K-CINEPLEX είτε από τον δρόμο Νοσοκομείου προς τον Κυκλικό Κόμβο Βεργίνας και από εκεί να κατευθυνθούν και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους δυτικά των σταδίων ΚΙΤΙΟΝ και ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο από Λευκωσία προς Λάρνακα και στον Κυκλικό Κόμβο KLEIMA να βγουν από την τρίτη έξοδο δεξιά και να κατευθύνονται προς το στάδιο ΓΣΖ. Στον Κυκλικό Κόμβο του MALL να βγουν και πάλι από την τρίτη έξοδο δεξιά και να κατευθυνθούν προς τη βόρεια πλευρά του σταδίου ΓΣΖ, ακολούθως να εισέρχονται από την 1η είσοδο του χώρου στάθμευσης και να κατευθύνονται και να σταθμεύσουν στον ανατολικό χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ.

Επίσης ενημερώνονται όλοι οι πολίτες ότι η Λεωφ. Γ. Χριστοδουλίδη από τον Κυκλικό Κόμβο MALL μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Βεργίνας θα είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα από η ώρα 19:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα και 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα μέχρι την αποχώρηση όλων των φιλάθλων από το στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου, καθώς και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Τέλος, τονίζεται ότι απαιτείται η επίδειξη Κάρτας Φιλάθλου με το εισιτήριο του αγώνα για να τους επιτραπεί η είσοδος.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.