ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Απόλλων

Η Αστυνομία στο πλαίσιαο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Δευτέρα 13.03.2023 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα (ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική (Γιώργος Καραπατάκης), η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα ( AJK Group).

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. 

Τυχόν καθυστέρηση στην προσέλευση θα σημαίνει και δική τους ταλαιπωρία. 

ΑΕΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ.

Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά και να σταθμεύουν ανατολικά και νότια του χώρου στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ και Νοτιοδυτικά του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ έχουν όλα διατεθεί ηλεκτρονικά σε προπώληση και έχουν εξαντληθεί.

Προτρέπονται οι οπαδοί της ΑΠΟΛΛΩΝ όπως στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό Κόμβο Καλού χωριού και από την πρώτη έξοδο να στρίψουν αριστερά ακολούθως να κατευθυνθούν προς τα φώτα τροχαίας από όπου να στρίψουν δεξιά και να κατευθυνθούν προς τον Κυκλικό Κόμβο του KLEIMA όπου να στρίψουν δεξιά με κατεύθυνση τον νέο κυκλικό κόμβο του Mall και από εκεί δεξιά και να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία βόρεια του σταδίου ΓΣΖ.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. 
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού. 
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. 
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
  • Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΩΝΝΑ τα Νότια ταμεία του Σταδίου ΓΣΖ.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να καλεί στον αριθμό 24804040.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.  Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του.