ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη υπόπτου για την κατοχή περιουσίας που πιστεύεται ότι έχει κλαπεί

Γύρω στις 3.45 χθες το απόγευμα, επικοινώνησε με την Αστυνομία πολίτης, ο οποίος ανέφερε ότι άγνωστο του πρόσωπο που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε κατάστημα στη Λάρνακα, είχε στην κατοχή του μία τσάντα που ο πολίτης αναγνώρισε ως τσάντα του που είχε κλαπεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου ο παραπονούμενος τους υπέδειξε το ύποπτο πρόσωπο, άντρα ηλικίας 23 ετών, τον οποίο και υπέβαλαν σε έλεγχο. Μαζί με τη τσάντα που φέρεται να είναι η τσάντα που κλάπηκε, στην κατοχή του 23χρονου υπόπτου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και δύο τραπεζικές κάρτες που έφεραν το όνομα του ιδιοκτήτη της τσάντας.

Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκαν και άλλες εφτά τραπεζικές κάρτες, στο όνομα εφτά άλλων προσώπων, δύο κυπριακά δελτία ταυτότητας, στο όνομα άλλων δύο προσώπων, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, αριθμός ρολογιών και κοσμημάτων, και άλλα αντικείμενα, που διερευνάται εάν επίσης αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας να διερευνά.