ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

PRASAD NAIK VADITE

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του PRASAD NAIK VADITE, 22 ετών, από την Ινδία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 26 Φεβρουαρίου 2023. Μετά από πληροφορία, που δόθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε τραυματισμένος, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, ένας 26χρονος. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, το οποίο φέρεται να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ο 26χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της
υγείας του, να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

FBTW