ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

SALIH MAVIDENIZ

Η Αστυνομία καταζητεί τον SALIH MAVIDENIZ 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίων και κλοπών, κλοπής οχημάτων, παράνομης κατοχής περιουσίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κατοχής επιθετικού οργάνου κ.α.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για μη παρουσίαση του, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, σε σχέση με ποινικές υποθέσεις εις βάρος του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών στον αριθμό τηλεφώνου 25805656 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

T F