ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Λευκωσία παρά το ΓΣΠ

Δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 1.45 το μεσημέρι, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην είσοδο της Λευκωσίας, παρά το ΓΣΠ, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος.

Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου είχαν κλείσει συγκεκριμένα, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, οι αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η τροχαία κίνηση διοχετευόταν στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και καθαρισμό του οδοστρώματος, αφού εντός του δρόμου είχε διασκορπιστεί ποσότητα ξυλείας που μετέφερε το φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του, από όπου απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Αυτός προληπτικά παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό. Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.