ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 25χρονου μετά τον εντοπισμό στην κατοικία του ναρκωτικών και ποσού 12 χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 25 ετών προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό στην κατοικία του 25χρονου, ποσότητας ναρκωτικών και χρηματικού ποσού ύψους 12 χιλιάδων ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται. Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, διενήργησαν χθες έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του 25χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας. Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν στην κατοικία τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης όμοιας με κάνναβη, συνολικού βάρους 72 γραμμαρίων περίπου. Ανευρέθηκαν επίσης, δύο ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ και ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε φυτική ύλη όμοια με κάνναβη αναμεμιγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 25χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία διερευνά την υπόθεση.