ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Haider Seemab – Ashiq Syed Tabraiz

Η Αστυνομία καταζητεί δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θαλάσσιου ατυχήματος, μετά τον εντοπισμό προσαραγμένου σκάφους στην επαρχία Πάφου, στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Πρόκειται για τους:
Haider Seemab, 27 ετών, από το Πακιστάν και
Ashiq Syed Tabraiz, 32 ετών, από το Πακιστάν.

Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν σχετικά δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Το εν λόγω σκάφος, εντοπίστηκε προσαραγμένο στις 25 Ιανουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα, στην Πέγεια, χωρίς να επιβαίνει σε αυτό οποιοδήποτε πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε αγοραστεί από τον 30χρονο και στις 24 Ιανουαρίου είχε αποπλεύσει, από το λιμανάκι Λατσιού. Στο σκάφος φέρονται να επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία παρέλειψαν να αναφέρουν στην Αστυνομία κάτω από ποιες συνθήκες προσάραξε το σκάφος.

Τρίτος ύποπτος, ο οποίος επίσης καταζητείτο για την υπόθεση, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στις 11/12/2023, στην επαρχία Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι εναντίον του Ashiq Syed Tabraiz εκκρεμεί δεύτερο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 5 Ιανουαρίου 2023.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

FBTW