ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόπειρα φόνου – Ληστεία – Συνελήφθη 36χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόπειρα φόνου και ληστεία.
Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι γύρω στις 2.45 το μεσημέρι, μετέβη στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 43χρονη, η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου ενημερώθηκαν από την επί καθήκοντι ιατρό, ότι η 43χρονη, υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα ρινός, καθώς και εκχυμώσεις, μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η 43χρονη φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 36χρονο, ενώ κλάπηκαν και δύο τσάντες και άλλα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία είχε στην κατοχή της κατά τον χρόνο διάπραξης του αδικήματος.

Ο 36χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ενώ σε έρευνα που ακόμη είναι σε εξέλιξη στην οικία του στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μέχρι στιγμής, διάφορα τεκμήρια που σχετίζονται με την υπόθεση, καθώς και ποσότητα κοκαΐνης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.