ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Λευκωσίας

CHRISTELLE TUMBA MUJINGA

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 16χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Christelle Tumba Mujinga, ημερομηνία γέννησης 22/05/2006, από το Κονγκό, η οποία περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μέχρι τους ώμους μαλλιά και μαύρα μάτια.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2023, η 16χρονη απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 11 Σεπτεμβρίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.