ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατηγορήθηκαν γραπτώς δύο πρόσωπα σχετικά με τα επεισόδια στο ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε γραπτή κατηγορία δύο προσώπων, προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο στάδιο «ΑΛΦΑ – ΜΕΓΑ», κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 και 31 ετών.

Ο 30χρονος είχε αναγνωριστεί χθες, μέσα από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου. Κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο 31χρονος αναγνωρίστηκε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων διαφόρων προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια. Αφού εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του, ο 31χρονος κλήθηκε επίσης και προσήλθε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, διερευνά την υπόθεση.

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.