ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή Αθηένου για πάταξη των διαρρήξεων

Συνελήφθη 31χρονος, που καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων

Με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη δραστών διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην περιοχή Αθηένου, το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία πραγματοποίησε χθες συντονισμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Αθηένου. Κατά
την επιχείρηση διενεργήθηκαν έρευνες σε διάφορα υποστατικά και οχήματα. Εντοπίστηκε αριθμός αντικειμένων, που πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής και μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ συνελήφθησαν τρία πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη 31χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων, όπως ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρικά εργαλεία, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών. Εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίου. Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Φωτογραφία του 31χρονου είχε δημοσιευθεί από την Αστυνομία, στις 5 Ιανουαρίου 2023, σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψής του. Πλέον, μετά τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Στο ίδιο διαμέρισμα εντοπίστηκε και δεύτερος 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Στην κατοχή του, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, ποσότητα μεταμφεταμίνης, μεικτού βάρους 0,2 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου. Ο 31χρονος παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) όπου αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Σε άλλη εξέλιξη 27χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο 27χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί σε δρόμο της Αθηένου, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και 27χρονη, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκε μετά από έρευνα μία σφαίρα πυροβόλου όπλου και ένα σπρέι εκτόξευσης επιβλαβών αερίων. Η 27χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.


Σημ: η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων.