ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ελλείποντα Πρόσωπα επ. Πάφου

AMJAD OMAR

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία ανήλικης 15 ετών, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στην Πάφο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Amjad Omar, ημερομηνία γέννησης 20/02/2007, από τη Σομαλία. Η 15χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.82μ περίπου, με πορτοκαλί χρώματος μαλλιά, μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρηση της φορούσε πράσινη φανέλα, μαύρο σακάκι, και μαύρο παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 03 Ιανουαρίου, 2023, η 15χρονη ελλείπει από τον χώρο διαμονής της, στην Πάφο, από τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου, 2022.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.