ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση απαγωγής διερευνά η Αστυνομία με τον 23χρονο απαχθέντα να έχει εντοπιστεί κατά τις αστυνομικές έρευνες

Υπόθεση απαγωγής, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες το απόγευμα, στην Πάφο, με θύμα άντρα ηλικίας 23 ετών, διερευνά η Αστυνομία. Ο 23χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 5.20 το απόγευμα της Τετάρτης, σε δρόμο στην Έμπα, στην επαρχία Πάφου, έξι ύποπτα πρόσωπα, επιτέθηκαν σε άντρα, τον οποίο στη συνέχεια μετέφεραν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας το όχημα τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις και εντοπισμό του θύματος απαγωγής και των δραστών. Αφού από τις εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 23χρονου θύματος απαγωγής, γύρω στις 10.30 το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία του, όπου και τον εντόπισαν.

Σύμφωνα με τον 23χρονο, οι έξι άγνωστοι του δράστες, τον προσέγγισαν ενώ περπατούσε στην περιοχή Έμπας και επίμονα τον προσκάλεσαν να μεταβεί μαζί τους στην οικία τους. Αφού αυτός αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, οι ύποπτοι τον ανέκοψαν και επιτέθηκαν εναντίον του. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν με βία στο αυτοκίνητο τους, με το οποίο τον οδήγησαν σε άλλη περιοχή, όπου και τον εγκατέλειψαν.

Κατά τη διαδρομή οι δράστες φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον του 23χρονου, ενώ φέρονται να έκλεψαν και το πορτοφόλι του, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Ο 23χρονος αντιλήφθηκε την πιθανή κλοπή του πορτοφολιού, όταν γύρω στις 9.30 το βράδυ, κατάφερε να επιστρέψει πεζός στην κατοικία του.

Μετά τον εντοπισμό του από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Του εντοπισμού του 23χρονου θύματος απαγωγής, προηγήθηκε γύρω στις 7.15 το βράδυ, ο εντοπισμός του αυτοκινήτου που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της απαγωγής. Το αυτοκίνητο εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Πάφου, σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε κτίριο στην περιοχή Τρεμιθούσας, στην επαρχία Πάφου. Στο αυτοκίνητο έγινε έρευνα από μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ άλλων και ένα πορτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό. Το πορτοφόλι υποδείχθηκε στον 23χρονο παραπονούμενο, ο οποίος και το αναγνώρισε ως το πορτοφόλι του που είχε κλαπεί.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε πρόσφατα πωλήσει το όχημα του σε άγνωστο του άντρα, ωστόσο δεν έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας του οχήματος. Το έντυπο μεταβίβασης ιδιοκτησίας, εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου, κατά την έρευνα που έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας.