ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε άλλο ένα πρόσωπο που αναζητείτο για τα επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο

Άλλο ένα πρόσωπο, που αναζητείτο για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου, στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό εντόπισε η Αστυνομία.

Πρόκειται για 26χρονο, η φωτογραφία του οποίου είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 26χρονος ύποπτος κλήθηκε και παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα που αφορούν στον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους. Αυτός αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση έχουν κατηγορηθεί γραπτώς άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 44 και 26 ετών, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους. Δείτε φωτογραφίες των δύο προσώπων που συνεχίζουν να αναζητούνται: 12 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.