ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα σύλληψη για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στην Πάφο. Γύρω στις 7μ.μ. συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 34 και 32 ετών.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε μεταξύ των ημερομηνιών 30-31 Οκτωβρίου 2022, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Πάφο. Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Νοεμβρίου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας τους, εντόπισαν στην αυλή οικίας 34χρονου στη Λεμεσό, το εν λόγω όχημα, ενώ ο 34χρονος, προσπαθούσε να αφαιρέσει εξαρτήματα από αυτό.

Ο ύποπτος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκε σε φυγή, ωστόσο συνελήφθη στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 27 ετών. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στις 15 Νοεμβρίου, ενώ χθες συνελήφθη και ο 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.