ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 29χρονος, που καταζητείτο σχετικά με υπόθεση εμπρησμού

Στη σύλληψη 29χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού. Εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ η φωτογραφία του είχε δημοσιευθεί, στις 16 Νοεμβρίου, από την Αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14 ης Νοεμβρίου 2022, σε κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας. Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, ο 29χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Μετά τη σύλληψη του 29χρονου, η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.


Σημ.: Φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.