ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενα πρόσωπα σχετικά με επεισόδια που έγιναν στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό προσώπου, σχετικά με επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή 13/11/2022, στο Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα. (Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΑΕΛ).
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η φωτογραφία του αναζητούμενου υπόπτου είχε δοθεί στη δημοσιότητα και στις 15 Νοεμβρίου, 2022, μαζί με τις φωτογραφίες δύο ακόμη αναζητούμενων υπόπτων, τα στοιχεία των οποίων επίσης ήταν άγνωστα. Τα στοιχεία των άλλων δύο υπόπτων έχουν πλέον εξακριβωθεί. Με την εξακρίβωση των στοιχείων τους, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών τους.

Σημ.: Φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

fb

tw