ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, κυνηγετικών φυσιγγίων απαγορευμένου τύπου και απαγορευμένων μέσων σύλληψης θηραμάτων – Συνελήφθη 52χρονος

Χθες μεταξύ των ωρών 11.40-14.30, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν έρευνα στην οικία και υποστατικά 52χρονου στην επαρχία Πάφου.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας, 143 πλήρη φυσίγγια, 151 κενά φυσίγγια, 1.403 πιστονάκια, πέντε μπουκάλια με σκάγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεγάλος αριθμός από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, μεταλλικά εργαλεία για γέμισμα φυσιγγίων και μία ηλεκτρική μηχανή για γέμισμα φυσιγγίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας σε εξωτερική αποθήκη της οικίας, εντοπίστηκαν θαμμένα στο έδαφος, ένα μπουκάλι και μία τσάντα που περιείχαν πυρίτιδα, 11 πλήρη φυσίγγια ΔΟΚΟ απαγορευμένου τύπου και ένα δίκτυ παγίδευσης.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, δεν είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου από το 2011.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζουν τις εξετάσεις.