ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, στο οποίο διαμένει 39χρονος.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντός του διαμερίσματος, ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 42 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Επίσης, ο 39χρονος υπέδειξε και παρέδωσε ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο ήταν κρυμμένο εκτός του κτιρίου όπου διαμένει, το οποίο περιείχε άλλα τέσσερα γραμμάρια κοκαΐνης, 13 γραμμάρια κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.


Επίσης, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ και Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού), ανέκοψαν χθες το απόγευμα και συνέλαβαν σε περιοχή της Λεμεσού, νεαρό πρόσωπο ηλικίας 23, για κατοχή ναρκωτικών.

Στην ίδια περιοχή τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν ακόμη δύο άντρες, ηλικίας 29 και 24 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 15 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη βάρους 17 γραμμαρίων περίπου και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ηρωίνης.

Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 29χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.