ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή φυλάκισης σε 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού

Ποινή φυλάκισης 20 ημερών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Ποινή φυλάκισης 20 ημερών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, ενώ του είχε αποστερηθεί η άδεια οδήγησης με προηγούμενη δικαστική απόφαση. Πέραν της ποινής φυλάκισης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 34χρονο, χρηματικό πρόστιμο και στέρηση της
άδειας οδήγησής του.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε στις 8 Ιανουαρίου 2022, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 76 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο ήταν 50 χιλιόμετρα. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και κατά τη διάρκεια του ελέγχου στα έγγραφα του οχήματος και του οδηγού, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλισης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού, αφού αυτή του είχε στερηθεί μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Σήμερα ο 34χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,300, στέρηση της άδειας οδήγησης για 12 μήνες και δύο βαθμούς ποινής.