ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκκίνηση τριήμερης λαμπαδηφορίας του σωματείου «Cyprus Police Torch Run»

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, η εκκίνηση της τριήμερης λαμπαδηφορίας του σωματείου «Cyprus Police Torch Run»

Η εκκίνηση της λαμπαδηφορίας, η οποία η οποία θα καλύψει όλες τις επαρχίες παγκύπρια, έγινε στην παρουσία του Αναπλ. Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Δημήτρη Δημητρίου, της Διευθύντριας του Γραφείου της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κα Νίκης Σανταμά, και της Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας των Ειδικών Ολυμπιακών, κα Μαρίας Βασιλειάδου.

Οι φετινές εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κα Στέφης Δράκου και την υψηλή προστασία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Το φιλανθρωπικό σωματείο της Αστυνομίας «Cyprus Police Torch Run» ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 και ουσιαστικά έχει σηματοδοτήσει την απαρχή μιας ανθρωπιστικής και κοινωνικής προσφοράς των μελών της Αστυνομίας προς του αθλητές με ειδικές ικανότητες.

Οι σκοποί και οι επιδιώξεις του Σωματείου είναι η προώθηση, ανάπτυξη και υποστήριξη των σκοπών των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, η συλλογή χρημάτων για υποστήριξη των αθλητών και η διοργάνωση λαμπαδηφοριών, μέσω των οποίων συλλέγονται χρήματα για τον σκοπό αυτό.