ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη αναζητούμενου υπόπτου για υπόθεση κλοπής

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας. Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Φωτογραφίες του υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 13 Οκτωβρίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του και στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.