ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αναζητούμενα πρόσωπα

Τις φωτογραφίες υπόπτων προσώπων που εξακολουθούν να αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων σχετικών με τη νομοθεσία για τη βία στους αθλητικούς χώρους, που διαπράχθηκαν μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αθλητικός Όμιλος Αγία Νάπα και Ομόνοια 29Μ, στο στάδιο Αγίας Νάπας, στην Αμμόχωστο, στις 6.00 το απόγευμα, το Σάββατο, 08 Οκτωβρίου, 2022, δίνει ξανά στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των υπόπτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων 1. Συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, 3. Ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων, 4. Παράνομης συνάθροισης, 5. Συμμετοχής σε οχλαγωγία, και 6. Κοινής επίθεσης.

TWITTERFACEBOOK

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.