ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ποσότητας κάνναβης και πυροβόλου όπλου με σιγαστήρα

Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου με σιγαστήρα διερευνά η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην κατοικία, υποστατικά και όχημα του 33χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά την έρευνα τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν κάνναβη συνολικού βάρους 84 γραμμαρίων, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA ενός γραμμαρίου, δύο μύλους αλέσεως και δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης, ενώ εντόπισαν και ένα μονόκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο που έφερε και σιγαστήρα.

Όπως διαφάνηκε από εξετάσεις που ακολούθησαν, εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του όπλου είναι οικείο πρόσωπο του 33χρονου, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του ιδίου και φυλασσόταν στην κατοικία του διερευνώνται.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην κατάσχεση των ναρκωτικών, του πυροβόλου όπλου και σιγαστήρα, και των υπόλοιπων ανευρεθέντων ως τεκμήρια, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του 33χρονου υπόπτου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο διερευνά.