ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη κατοχή περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη χθεσινή μέρα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30π.μ. χθες, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 47χρονος, να περιφέρεται ύποπτα μεταξύ σταθμευμένων αυτοκινήτων, σε δρόμο στη Λεμεσό.

Ο 47χρονος υπεβλήθη σε σωματική έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν στην κατοχή του αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως εκ τούτου, ο 47χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της μέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο πεζό, ο οποίος κινείτο ύποπτα σε περιοχή της Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 34χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, διάφορα χρυσαφικά, αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών και ένα μαχαίρι.

Ο 34χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της μαχαιροφορίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε δρόμο της επαρχίας Λευκωσίας. Οδηγός του οχήματος ήταν 39χρονος κάτοικος Λάρνακας, ενώ στο όχημα επέβαινε και 38χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.

Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ως εκ τούτου, οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.