ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα εντοπίστηκε 20χρονος που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο

Σε άλλη χώρα της Ευρώπης εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 20 ετών, ο οποίος τον Σεπτέμβριο, 2022, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, 2022 συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ο 20χρονος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του από τις 20 Σεπτεμβρίου, 2022. Η Αστυνομία την ίδια μέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 19χρονου τότε άντρα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονταν για εντοπισμό του, μέσω της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας, λήφθηκε πληροφορία από τις Αρχές άλλης ευρωπαϊκής χώρας, που ανέφερε ότι, ο 20χρονος έχει εντοπιστεί στην εν λόγω χώρα και είναι καλά στην υγεία του.

Μετά τον εντοπισμό του η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.