ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε 79χρονη ελλείπουσα στη Λεμεσό

Από ομάδα διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 79 ετών, η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού από το πρωί χθες Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2022, απουσίαζε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 79χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία χθες Παρασκευή, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Η Πολιτική Άμυνα συνέδραμε στις έρευνες της Αστυνομίας, και γύρω στις 9.45 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας, εντόπισε την 79χρονη γυναίκα σε ερημική περιοχή σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η 79χρονη, που κατά τον εντοπισμό της είχε τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και συνεχίζεται η νοσηλεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό της.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.