ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – DJURGARDEN

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί σήμερα Τρίτη 23.08.2022 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τα Play Off του Conference League, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – DJURGARDEN, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό .

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00.

Ανακοινώνεται ότι:

ΑΠΟΕΛ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Νότιες και Ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη, όπως και τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π., σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης.

Θα επιτρέπεται επίσης η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και από το χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO προς την ανατολική και τη δυτική κερκίδα του Σταδίου, τόσο πριν την έναρξή, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν επίσης τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

DJURGARDEN

Οι φίλαθλοι της DJURGARDEN θα καταλάβουν το κεντρικό μέρος της Βόρειας κερκίδας του Σταδίου.
Για τους οπαδούς της DJURGARDEN δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Στάδιο και θα σταθμεύσουν τέσσερα λεωφορεία και μερικά οχήματα στο Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Η είσοδος στο Στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του Σταδίου.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του Σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.