ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 43χρονος για τρεις υποθέσεις κλοπών στην επαρχία Πάφου

Τρεις υποθέσεις κλοπών από καταστήματα στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 43χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 43χρονος επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι, κατάστημα στην επαρχία Πάφου. Οι κινήσεις του κίνησαν υποψίες στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ακολούθησε τον 43χρονο μέχρι το αυτοκίνητό του και τον ανέκοψε. Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 43χρονου, εντόπισαν αριθμό εργαλείων, για τα οποία ο 43χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μέρος των πιο πάνω εργαλείων αναγνωρίσθηκαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ως προϊόντα που κλάπηκαν από το κατάστημά του. Μέρος των υπόλοιπων εργαλείων αναγνωρίσθηκαν από δεύτερο ιδιοκτήτη καταστήματος, στην επαρχία Πάφου, επίσης ως προϊόντα που κλάπηκαν από το κατάστημά του την ίδια μέρα.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή εργαλείων από τα δύο καταστήματα, καθώς και τρίτη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από λίγες μέρες σε υπεραγορά στην Πάφο. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.