ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπίστηκε 29χρονη που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο

Εντοπίστηκε γυναίκα ηλικίας 29 ετών, η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής και εργασίας της στη Λάρνακα.

Τον Μάιο, 2022, η 29χρονη μετέβη στη χώρα καταγωγής της και αναμενόταν να επιστρέψει στην Κύπρο και στον χώρο διαμονής και εργασίας της στη Λάρνακα, στις 17 με 19 Ιουνίου. Ωστόσο, μετά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στις 17 Ιουνίου, αυτή δεν επέστεψε στον χώρο διαμονής και εργασίας της.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 29χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 27 Ιουλίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 04 Αυγούστου, 2022, η 29χρονη μετέβηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδέψει πίσω στη χώρα καταγωγής της. Όπως διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο, αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Μετά και τον εντοπισμό της δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών της στοιχείων.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.